logo
Повернутись

Швидкість інтернету для World of Tanks ⭐ Ігровий інтернет від Домонет Київ

Культова масова  багатокористувацька гра  World of Tanks неодноразово отримувала почесні нагороди в преміях Golden Joystick Awards, MMOCrunch, Best Use of Online та інших. Поставила рекорд у Книзі Гіннеса за кількістю користувачів онлайн на одному ігровому сервері. У WoT зареєструвалося понад 160 млн гравців у всьому світі. При цьому багатьох цікавить, яка потрібна швидкість інтернету для World of Tanks. Існує думка, що для онлайн ігор вона має бути максимально високою. Давайте розберемося у цьому питанні.

 

Що кажуть розробники?

Онлайн ігри відрізняються між собою. Це досить очевидно. З цієї причини виставляються різні вимоги до швидкості інтернету, параметрів комп'ютерів. World of Tanks відрізняється від інших завдяки гарній оптимізації. Не обов'язково мати персональний комп'ютер здатний запускати сучасні вимогливі ігри. У World of Tanks можна пограти, маючи ПК із двоядерним процесором та 2 ГБ оперативної пам'яті. Це мінімальні вимоги. Крім того, є версії для мобільних пристроїв та консолей. Це саме стосується й швидкості інтернету для WoT.

Мінімальна вимога до швидкості інтернету – всього 256 Кбіт/с.

У той же час для комфортної гри швидкість інтернету для World of Tanks має бути вищою. Як і технічні вимоги до комп'ютера. Процесор рекомендується використовувати не менше рівня Intel Core i5, а оперативної пам'яті має бути не менше ніж 4 ГБ. Рекомендована швидкість інтернету для World of Tanks – від 1024 Кбіт/с (1.024 Мбіт/с). У такому разі ви зможете з більшою зручністю користуватися функцією голосового чату.

 

Чи так важлива швидкість?

За мірками 2021 року швидкість 256—1024 Кбіт/с вважається дуже доступною. Її легко отримати навіть на найнижчому тарифі від провайдера (до 100 Мбіт/с). Крім того, достатню швидкість з'єднання забезпечують і мобільні оператори мереж 3G і 4G. З комфортом можна грати і на смартфоні. З тим, яка швидкість інтернету потрібна для WoT, все досить просто, але є ще один важливий параметр. Він навіть більш значущий - це пінг. Інакше кажучи - проміжок часу, за який пакт від вашого пристрою потрапляє на сервер гри і назад. Прийнятне значення для WoT - 0-150 мс. Все, що вище, може викликати проблеми, серед яких:

  • довге завантаження бою та проблеми з авторизацією;

  • проліт снарядів крізь ворожу техніку;

  • «зависання» у текстурах;

  • інші лаги.

Такі проблеми можуть зіпсувати враження від гри та призвести до неможливості отримувати задоволення від процесу.

Провайдер «ДОМОНЕТ» відноситься до частини міжнародної мережі WNET, а тому може надати гравцям найкраще з'єднання до зарубіжних серверів, стабільність та великий вибір швидкостей за привабливими цінами.

Ви можете отримати надійний швидкісний канал не тільки для гри в World of Tanks, але й для інших популярних онлайн-ігор. Крім того, ДОМОНЕТ забезпечує прямий пінг на сервери Twitch, що дозволить проводити якісні стрими без необхідності в обмеженнях трафіку.

arrowUp